Flyers, KET i PET / A2-B1 ( 11 a 17 anys )

Els Nostres Nivells

 

Cada nivell ha estat dissenyat per respondre a les necessitats que presenta específicament cada grup d’edat i cada alumne/a en particular.

 

La nostra metodologia presenta dos tipus de programacions: per una banda la utilització de llibres i de material de suport, amb l’objectiu d’aprendre expressió escrita, vocabulari, gramàtica i l’estructuració d’oracions i textos. Per l’altra banda, la realització d’activitats lúdiques, auditives i audiovisuals amb l’objectiu d’aprendre una correcta pronunciació i de treballar la comprensió auditiva i l’expressió oral.

 

Aquesta manera de treballar es realitza de manera continuada per tal d’obtenir resultats progressivament. Aquest fet garanteix que els nostres alumnes aprenguin d’una manera més divertida i dinàmica i sentint-se motivats per adquirir un nou llenguatge.

 

Flyers, KET i PET/  A2-B1 (11 a 17 anys)

 

En aquest curs els alumnes acaben d’assolir i de polir els coneixements necessaris per obtenir un nivell corresponent i adient a la seva formació acadèmica.

 

La línia metodològica continua essent la mateixa que en els nivells anteriors. Així,  continuen introduint la part pràctica de realització d’exàmens de Cambridge, per a que els alumnes es familiaritzin amb les proves de nivell oficials que es portaran a terme en els nivells següents.

 

Objectius:

  • Proveir als nostres alumnes d’un coneixement molt ampli de la gramàtica anglesa.
  • Ajudar als estudiants a adquirir un vocabulari de més de 7500 paraules angleses claus.
  • Desenvolupar l’escolta avançada i les habilitats d’escriptura, lectura i parla.
  • Aconseguir que els alumnes obtinguin els títols corresponents que estant cursant