Pre-Starters ( 3 a 5 anys )

Els Nostres Nivells

 

Cada nivell ha estat dissenyat per respondre a les necessitats que presenta específicament cada grup d’edat i cada alumne/a en particular.

 

La nostra metodologia presenta dos tipus de programacions: per una banda la utilització de llibres i de material de suport, amb l’objectiu d’aprendre expressió escrita, vocabulari, gramàtica i l’estructuració d’oracions i textos. Per l’altra banda, la realització d’activitats lúdiques, auditives i audiovisuals amb l’objectiu d’aprendre una correcta pronunciació i de treballar la comprensió auditiva i l’expressió oral.

 

Aquesta manera de treballar es realitza de manera continuada per tal d’obtenir resultats progressivament. Aquest fet garanteix que els nostres alumnes aprenguin d’una manera més divertida i dinàmica i sentint-se motivats per adquirir un nou llenguatge.

 

Pre-Starters ( 3 a 5 anys)

 

A Colors and Kids els nens i nenes comencen des de petits aprenent anglès de manera natural i espontània, mitjançant jocs, diàlegs i cançons a través del Mètode Comunicatiu, un mètode educatiu que persegueix que els estudiants  comencin a ser capaços de comunicar-se en la llengua que estan aprenent.

 

Aquest grup engloba tres cursos d’anglès dirigits a nens/es de p-3, p-4 i p-5. En aquesta franja d’edat els alumnes s’agrupen per edat i no pel nivell d’anglès, ja que és necessari que comparteixin classe i activitats amb persones que tinguin el mateix nivell maduratiu que ells.

 

Objectius:

 

  • El nostre objectiu és aconseguir un efecte d’immersió a l’anglès per a que els nens/es es familiaritzin amb l’ idioma i adquireixin la confiança i la destresa necessàries per començar a comunicar-se a través de la llengua anglesa.
  • Fer créixer una actitud positiva cap a l’anglès en el nen/a.
  • Aportar un coneixement bàsic del vocabulari i de frases simples.
  • Aconseguir la comprensió de l’anglès de forma natural